Slika

Razvojna agencija VTA je u suradnji s Gradom Viroviticom prijavila projekte vezane za energetsku učinkovitost odgojno-obrazovnih ustanova s područja grada Virovitice na natječaje koji se financiraju u sklopu Operativnog programa Konkuretnost i kohezija 2014.-2020.

Projekt Energetska obnova Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica prijavljen je na javni poziv Pilot projekt – Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja. Svrha projekta je energetska obnova krovišta, stolarije i fasade Dječjeg vrtića Cvrčak. Zgrada će biti obnovljena prema zadanim tehničkim uvjetima, te će se iz energetskog razreda E unaprijediti u razred C, što za krajnji rezultat ima značajnu uštedu u potrošnji energije. Projekt će doprinijeti zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti zgrade, te će poboljšati kvalitetu života u gradu Virovitici. Ukupna vrijednost projekta je 1.382.726,32 kn.

Na Otvoreni poziv – Pilot projekt Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja prijavljeni su sljedeći projekti:
Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica
Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica – Područna škola Čemernica
Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu OŠ Vladimir Nazor Virovitica
Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica – Zgrada br. 2 – Trg dr. Ante Starčevića 3
Ukupna vrijednost prijavljenih projekata na navedeni Poziv iznosi 501.850,00 kn.

Skip to content