U sklopu projekta „Korak u život jednakih mogućnosti – faza III“, a temeljem poziva Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020., Grad Virovitica objavio je JAVNI POZIV za izbor pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika za učenike s teškoćama u razvoju u školama čiji je osnivač Grad Virovitica.

Projektom, koji Grad Virovitica provodi s partnerima, predviđen je odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja.

Sredstva iz Europskog socijalnog fonda za provedbu projekta osigurao je Grad Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom VTA.

Javni poziv odnosi se na 25 osoba, odnosno 25 pomoćnika u nastavi koji će proći edukaciju za pomoćnike, a s 22 osobe će biti sklopljen ugovor o radu.

Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednici angažirat će se u:

OŠ Vladimir Nazor (11 pomoćnika)
OŠ Ivane Brlić Mažuranić te (4 pomoćnika)
Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju (7 pomoćnika)

Prijave s popratnom dokumentacijom podnose se poštom preporučeno na adresu:
Grad Virovitica
Upravni odjel za društvene djelatnosti
– s napomenom „prijava za pomoćnike u nastavi i stručne komunikacijske posrednike“ (ne otvarati)
Trg kralja Zvonimira 1
33000 Virovitica

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave Javnog poziva na službenim web stranicama Grada Virovitice, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i škola koje su partneri na projektu.

Javni poziv možete preuzeti OVDJE.

Skip to content