hck-logo1-300x300

Hrvatski crveni križ odabrao je virovitičku Razvojnu agenciju VTA kao partnera za izradu i implementaciju razvojnih projekata i ostalih strateških dokumenata. U vezi s tim, ravnateljica Razvojne agencije VTA Tihana Harmund potpisala je u prostorijama Hrvatskog društva Crvenog križa u Zagrebu s izvršnim predsjednikom Robertom Marktom sporazum o suradnji, osobito na pomoći i podršci u jačanju kapaciteta Hrvatskog Crvenog križa i njegovih društava kako bi bili spremni za pripremu i provedbu projekata sufinanciranih iz EU fondova.

Potpisom ugovora na dvije godine sporazumne strane obvezuju se na međusobnu pomoć i podršku prilikom pripreme, prijave i realizacije projekata u smislu osiguranja potrebnih podataka i dokumentacije nužne za prijavu na nacionalne i europske natječaje i programe, kazala je Tihana Harmund ističući zadovoljstvo što je za suradnju Hrvatski crveni križ odabrao upravo Razvojnu agenciju VTA, a što je dokaz i njena dosadašnja dobra rada.

Potpisivanju sporazuma bili su nazočni i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i pročenik Upravnog odjela društvenih djelatnosti, v.d. ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Alen Bjelica, koji su također naglasili zadovoljstvo buduće suradnje s Hrvatskim crvenim križem.

Skip to content