U organizaciji Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica održana je 16. svibnja posljednja radionica u sklopu provedbe projekta E.B.M. – Erasing Borders with Music.

Glazbena igraonica održana je u Virovitici.

Glazbenu školu posjetili su učenici i učitelji partnerskih i prijateljskih škola unutar čijih prostorija se održala radionica glazbene igraonice. Sudionici radionice su u sklopu Dana otvorenih vrata i Dana škole učili teorijski i praktični dio o glazbi i glazbalima.

Voditeljica radionice prof. Dijana Sulimanac i prof. Lidija Šunk-Kozjak na zanimljiv i djeci prihvatljiv način prezentirale su brojne glazbene instrumente, osnove glazbe i nota te su tako sudionicima približile bogatstvo i ljepotu sviranja.

Radionica je održana sukladno planiranom rasporedu a pred kraj radionice oko pedeset malih sudionika okupilo se u koncertnoj dvorani Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica gdje su zajednički prezentirali naučeno te je tako obilježen završetak radionice.

Nastavak provedbe projekta očekuje se pred kraj svibnja, gdje će se u prostorijama Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica održati radionica i prezentacija projekta, čime će se izvršiti realizacija pretposljednjeg segmenta planiranih aktivnosti.

Zadovoljstvo s održane radionice pogledajte u nastavku.

Sudionici glazbene igraonice u Virovitici.

Mališani sudjeluju u glazbenoj igraonici.

Za male glazbenike organizirano je i osvježenje.

Više o projektu E.B.M možete saznati ovdje.

 

Skip to content