Projektom “Most solidarnosti i jednakih mogućnosti” osiguran je besplatan prijevoz za starije i nemoćne osobe s područja grada Virovitice i prigradskih naselja.
Projekt je izradila virovitička Razvojna agencija VTA prema natječaju Ministarstva socijalne politike i mladih. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica s partnerima Centrom za socijalnu skrb Virovitica i Gradom Virovitica.

Korisnici besplatnog prijevoza su starije i nemoćne osobe, 173 korisnika prava iz sustava socijalne skrbi te umirovljenici i sve starije i nemoćne osobe koje do sada nisu bile službeno evidentirane kao korisnici sustava socijalne skrbi, a imaju više od 65 godina života. Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica, između tri ponuditelja prijevoza, kao najpovoljnijeg ponuditelja, za prijevoznika je odabralo i angažiralo tvrtku “Čazmatrans” d.d. Čazma. Popis korisnika prava na besplatni prijevoz, Gradsko društvo Crvenog križa utvrdilo je prema evidenciji Centra za socijalnu skrb Virovitica i evidenciji Grada Virovitice. Za sve informacije vezano uz besplatan prijevoz možete se obratiti u Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica ili na telefon: 729-459.

Prijevoz je za sva prigradska naselja i grad Viroviticu organiziran dva puta tjedno, prijevoz počinje u ponedjeljak 9. studenoga 2015. a prema utvrđenom tjednom voznom redu.

www.virovitica.hr

Skip to content