Na sastanku projektnog tima Integriranog razvojnog programa „5 do 12 za Dvorac“ odabrana su idejna rješenja za pješačke mostove u parku, a očekuje se i završno izvješće o provedenim arheološkim istraživanjima.

Sastanak projektnog tima “5 do 12 za Dvorac” u prostorijama Gradske uprave.

Projektni tim Integriranog razvojnog programa „5 do 12 za Dvorac“ održao je sastanak na kojem je riječi bilo o budućim aktivnostima u sklopu projekta. Voditeljica projekta Đurđica Aragović istaknula je kako se ovih dana očekuje završno izvješće Gradskog muzeja Koprivnica čiji su stručnjaci proveli arheološka istraživanja u virovitičkom Gradskom parku, nakon čega će biti dogovoren način prezentacije istraženih položaja, a sve u suradnji s Konzervatorskim odjelom u Požegi.

Na sastanku su izabrana dizajnerska rješenja pješačkih mostova u Gradskom parku. Od 17 ponuđenih idejnih rješenja studenata dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, povjerenstvo je odabralo njih pet koja bi se trebala realizirati u sklopu projekta.

Gradski muzej Virovitica trenutno radi na prijedlogu trogodišnjeg programa radi, dok je Turistička zajednica grada Virovitice fokusirana na marketinške aktivnosti, odnosno promociju sadržaja koje će ovo zdanje u središtu grada nuditi turistima i posjetiteljima.

Projekt Integriranog razvojnog programa „5 do 12 za Dvorac“ za Grad je razvila Razvojna agencija VTA. Više o projektu možete saznati slijedeći poveznicu.

(www.virovitica.hr)

Skip to content