a temelju članka 39. Statuta Grada Virovitice („Službeni vjesnik Grada Virovitice“ br.: 7/14), Gradonačelnik Grada Virovitice dana 8. rujna 2015. objavljuje JAVNI POZIV za prijavu kandidata (m/ž) za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika.

Na Javni poziv mogu se javiti osobe srednje stručne spreme, prvostupnici i magistri struke odgojno-obrazovnog usmjerenja koji će svojim kompetencijama, iskustvom i visokom motivacijom za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika omogućiti jednake uvjete obrazovanja kroz pružanje neposredne podrške učenicima s teškoćama u razredu, pomoć u uključivanju u razredni kolektiv, savladavanje socijalno-psiholoških prepreka, te pomoć učenicima s komunikacijskim teškoćama kod kojih je zbog funkcionalnih oštećenja komunikacija govorom otežana ili ne postoji.

Prednost pri odabiru imat će kandidati s područja Grada Virovitice koji su završili studije na edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetima, učiteljskim studijima ili studijima koji im omogućuju rad u odgojno-obrazovnim ustanovama te oni kandidati koji imaju iskustva u radu s djecom, odnosno koji su radili u sklopu projekata pomoćnika/asistenta u nastavi.

Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednici će se u okviru projekta angažirati u osnovnim školama:
OŠ Vladimir Nazor: 6 pomoćnika u nastavi,
OŠ Ivana Brlić Mažuranić: 5 pomoćnika u nastavi,
Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju: 7 pomoćnika u nastavi

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave ovog javnog poziva.

Upute za prijavu i Javni poziv možete preuzeti OVDJE.

Skip to content