Javni natječaj za podnošenje zahtjeva za kupnju stanova koji će se graditi po Programu društveno poticane stanogradnje na području grada Virovitice

Povjerenstvo za provođenje postupka za odobravanje zahtjeva za kupnju stanova koji se grade po Programu društveno poticane stanogradnje u Gradu Virovitici raspisalo je Javni natječaj za podnošenje zahtjeva za kupnju stanova koji će se graditi po Programu društveno poticane stanogradnje na području grada Virovitice.

Pravo na podnošenje pisanih zahtjeva, odnosno kupnju stanova iz Programa POS-a na području Grada Virovitice imaju hrvatski državljani s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Zahtjev za kupnju stana iz Programa POS-a s kompletnom dokumentacijom u prilogu, dostavlja se na adresu: Grad Virovitica, Trg kralja Zvonimira 1, 33000 Virovitica s naznakom: „Zahtjev – POS natječaj – NE OTVARAJ“ ili osobnom dostavom u pisarnicu Grada Virovitice na istoj adresi u radnom vremenu od 7:00 do 14:00 sati. Zahtjevi se mogu predati zaključno do 15. lipnja 2023. godine.

Kontakt osoba: Dražen Betlemović, 091/5902-928

Cijeli tekst Javnog natječaja preuzmite OVDJE.

ZAHTJEV

(virovitica.hr)

Skip to content