logo zastava_EUlogo konkurentna HR
logo strukturni fondovi20150507_084851_1280x720

U tijeku je završna faza izgradnje pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici u sklopu Europskog projekta ukupne vrijednosti 3.337.135,38 HRK. Da podsjetimo, cilj Projekta je stvoriti odgovarajuće preduvjete za ulazak investitora u Zonu III u Virovitici kako bi se doprinijelo intenziviranju gospodarskog rasta na području grada Virovitice, a time omogućilo i ostvarivanje ukupnog razvoja.
Predmet investicije u II fazi:
Dionica zapad-istok ukupne dužine 615,70 m, spaja se sa Ulicom Ivana Zajca sa zapadne strane te završava raskrižjem sa dionicom sjever jug 2 na istočnoj strani, a sastoji se od kolnika za dvosmjerni promet, pješačke staze i biciklističke staze smještene sa sjeverne strane, odvojene od kolnika zelenom površinom.
Dionica sjever-jug 1 ukupne dužine 313,99 m, spaja se sa postojećom cestom unutar zone na južnom kraju te sa novo projektiranom dionicom zapad-istok na svom sjevernom kraju, a sastoji se od kolnika za dvosmjerni promet, pješačke staze i biciklističke staze.
Predmet investicije u IV fazi:
Dionica sjever-jug 2 ukupne dužine 366,73 m, spaja se sa postojećom cestom unutar zone na južnom kraju te sa novo projektiranom dionicom zapad-istok na svom sjevernom kraju, a sastoji se od kolnika za dvosmjerni promet, pješačke staze i biciklističke staze smještene sa zapadne strane.

Svaka faza građenja prema definiranim dionicama obuhvaća izvedbu svih prometnih površina te pripadajućih komunalnih instalacija zajedno sa svim objektima i uređenjem zelenih površina.
Planirani završetak Projekta je 12. lipnja 2015.g.
Projekt su pisali djelatnici Razvojne agencije VTA.

Skip to content