article_id20657_900Turistička zajednica Grada Virovitice kandidirala je dva projekta na Javni poziv Hrvatske turističke zajednice za dodjeljivanje potpora na turistički nerazvijenim područjima.
U sklopu definiranih programa u okviru natječaja, odabran je Program razvoja i unapređenja turističke ponude destinacije- nabava opreme i rekvizita za održavanje manifestacija, u cilju nabave opreme za podizanje kvalitete održavanja manifestacija u gradu Virovitici. Prijavljeni su sljedeći projekti:
1. Projekt nabave montažno-demontažne pozornice i rasklopnih stolica; kojem je cilj podizanje kvalitete organizacije i održavanja manifestacija u gradu Virovitici
2. Projekt nabave drvenih tradicijskih virovitičkih kućica, u kojem je cilj nabaviti drvene kućice izgrađene u tradicionalnom stilu, a iste bi imale uslužno-promotivnu funkciju te bi doprinijele unapređenju turističke ponude grada Virovitice.

Za navedene projekte, Turističkoj zajednici Grada Virovitice odobreno je 55.000,00 kuna, a projekti su napisani u suradnji s Razvojnom agencijom VTA.

 

Skip to content