U sklopu projekta „Korak u život jednakih mogućnosti – faza III“, a temeljem poziva Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020., Grad Virovitica objavio je Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika u osnovnim školama čiji je osnivač Grad.

 

Projektom, koji Grad Virovitica provodi s odgojno-obrazovnim ustanovama kojima je osnivač, predviđen je odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja. Sredstva za provedbu projekta osigurao je Grad Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom VTA.

Javni poziv odnosi se na 35 osoba, odnosno 35 pomoćnika u nastavi koji će proći edukaciju za pomoćnike, a s 30 osoba će biti sklopljen ugovor o radu.

Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednici angažirat će se u osnovnim školama Vladimir Nazor, Ivane Brlić Mažuranić te Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju.
Prijave s popratnom dokumentacijom podnose se poštom preporučeno na adresu:

Grad Virovitica
Upravni odjel za društvene djelatnosti
Trg kralja Zvonimira 1
33000 Virovitica
– s napomenom „Prijava za pomoćnike u nastavi i stručne komunikacijske posrednike (ne otvarati)“ 

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave Javnog poziva na službenim web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Poziv možete preuzeti ovdje.

 

Skip to content