Grad Virovitica poziva sve nezaposlene osobe, osobe zainteresirane za pčelarstvo i postojeće pčelare na sudjelovanje u studijskom putovanju u mjesto Dol, u Češkoj, koje se organizira u sklopu projekta “Beekeeping revolution”.

Studijskim putovanjem u trajanju od 3 dana (08.01.-10.01.2016.) planiran je posjet Pčelarskom institutu u Dolu, kako bi se pokazali najbolji primjeri u pčelarstvu i proizvodnji meda te implementirale nove i uspješne metode u daljnjem radu i proizvodnji meda i pčelinjih proizvoda.

S obzirom na ograničeni broj mjesta, prednost će imati osobe koje su već sudjelovale u Projektu putem edukacija.
Za sudjelovanje u studijskom putovanju potrebno je prijaviti se osobno u Razvojnu agenciju VTA, Trg bana Josipa Jelačića 21, djelatnici Saneli Marek, najkasnije do 04.01.2016.

Projekt je odobren u sklopu sheme za dodjelu bespovratnih sredstava „Local employment development initiatives-phase II” iz Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013., a provode ga nositelj projekta, Grad Virovitica, zajedno s partnerima, Razvojnom agencijom VIDRA, Industrijsko-obrtničkom školom Virovitica, te Pčelarskom udrugom Virovitica.

Skip to content