logo zastava_EUlogo konkurentna HRlogo strukturni fondoviceste2

U Poduzetničkoj zoni 3 u Virovitici danas je saborski zastupnik Josip Đakić službeno otvorio radove u sklopu projekta “Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni 3, faza 2 i 4.” Ukupna vrijednost projekta koji provodi Grad Virovitica u partnerstvu s Razvojnom agencijom VTA, a izvodi tvrtka “Osijek Koteks” d.d. je 439.444 eura.

Projekt je prijavljen na natječaj EU u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz koji se sufinanciraju projekti usmjereni na razvijanje poslovne infrastrukture i kroz koji će se izgraditi preostale pristupne ceste parcelama u Zoni 3 i prateća komunalna infrastruktura.

Na službenom otvaranju radova nazočila je i zamjenica župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima, načelnici općina Pitomača, Suhopolje i Špišić Bukovica, Željko Grgačić, Marijan Brlek i Hrvoje Miler, a sve nazočne pozdravila je, u ime partnera, direktorica Razvojne agencije VTA Tihana Harmund.

Skip to content